Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Holland Riooltechniek HRT

de rioolspecialist voor bedrijf en particulierEffect 7
6921RG Duiven

Telefoon:

0800-0991212

E-mail:

Website:

http://www.hrt.nl

KvK:

27294192


Openingstijden:
Holland Riooltechniek is 24 uur per dag bereikbaar. Via het gratis telefoonnummer 0800-0991212 komt uw telefoontje automatisch bij de dichtstbijzijnde regionale vestiging terecht, waar de medewerkers u direct met woord en daad van dienst zijn.

Specialiteiten:
Aanleg, reiniging en ontstopping van rioleringsystemen, reparatie en vernieuwing van afvoerleidingen

Bedrijfsomschrijving:
Holland Riooltechniek staat garant voor het vakkundig en snel verhelpen van gebreken aan bestaande rioleringssystemen. Van periodiek onderhoud tot en met all-in onderhoud.

Holland Riooltechniek is VCA gecertificeerd, biedt serviceovereenkomsten op maat, waarbij de meest voorkomende werkzaamheden zijn inbegrepen en denkt graag met u mee over structurele oplossingen, die toekomstige ongemakken of overlast voorkomen.

Bedrijfsgeschiedenis:
Holland Riooltechniek is in 2006 ontstaan vanuit Riool Reinigings Service, de specialist in ontstoppen en reinigen, opgericht op 1 januari 1972. Holland Riooltechniek biedt u samen met Riool Reinigings Service de zekerheid van jaren know-how en vakbekwame en gespecialiseerde monteurs.

Foto's


Bedrijfsfoto Holland Riooltechniek HRT

Social Media

Holland Riooltechniek HRT heeft niet opgegeven actief te zijn op LinkedIn, Youtube, Facebook, Twitter, Google+ of Pinterest.

Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!